lørdag 31. oktober 2009

Bursdagskort til en nevø


Dette er bursdagskort til en nevø som skal feire bursdagen sin neste helg. Han elsker svart, så det var en naturlig basisfarge. Og så måtte det være kult... Det har pengelomme, og den hvite siden med stjerner er skrivesiden.

This card is for my nephew who's celebrating his birthday next weekend. He loves black, so that was a natural colour for the basis. And of course, it had to be cool. It has a money pocket, and the white side with stars is the writingside.torsdag 29. oktober 2009

KOM oppgave 12/skisse


Dette kortet laget jeg til KOM oppgave 12 på skrapping.no sitt forum. Oppgaven var å lage kort etter en skisse, og vi måtte bruke minst 4 mønsterark. Skisssen tilsa at ark nr 2 fra høyre hadde tekst, og det var ikke lov å bruke bilder/stempelbilder.
Mitt kort er laget av et tykt mønsterark, deretter er det 3 forskjellige ark til paneler. Roser oppå blomster fra Forever Flowers fra Prima. Rosene har fått litt stickles gull på kronbladene. Pyntepinnen har jeg laget selv, båndet husker jeg dessverre ikke hvor jeg har kjøpt... Og nå er jeg tom... :-S Jaja, får hamstre om jeg kommer over det. Jeg klarte i alle fall å fullføre KOM denne høsten og var med på alle 12 rundene. Har hatt masse moro med dette, utfordringene har jeg lært en masse av! Takk til jentene bak denne oppgaven!
This card was made for KOM assignment #12, where we had to use a sketch, 4 pattern papers and no picture. Also #2 panel from the right had text on it.

Innbydelsene til mannens fest

Mannen skal ha gangsta'fest for å feire 35 års dagen. Alle skal kle seg ut som det de mener er den største gangsteren, det kan være alt fra hiphopsangere til Al Capone eller hva som helst. Så da måtte innbydelsene stå litt i stil... Her er i alle fall resultatet. Bakgrunnen er hvit bazzill, wantedplakatene er printet ut, og labels'ene er på vanlig hvitt papir. Navn og dollartegn er i embosset gull, dollartegnene er tegnet og klippet ut for hånd, og blingen satt på etter et par lag embossing. Kjedet er fra smykkelagingen min.
These invitations are for my husbands 35th birthdayparty. It's a gangsta'party. So we tried to keep the invitations in that style. It's white bazzill, the wanted posters and the labels at the front are just printed out on regular paper. The names and dollar signs are in embossed gold. The dollar signs I'va drawn and cut out free hand, then put on 2 layers of embossing and added the bling. The chain is for making jewellery actually, so that's fitting.


fredag 23. oktober 2009

Bursdagskort til mannen minMannen min har snart bursdag. Gaven er ikke helt i boks enda, men kortet gjorde jeg ferdig i kveld. Stempeltrykket er et av de jeg var så heldig å få tidligere i høst og jeg har holdt det av spesielt til dette kortet. Har malt med distress. Blå bazzill, mønsterark fra Kaiser Scrapbook. Alle hvite felter som er utstanset med spellbinders er svertet med cats eye "toffee", båndene er løsvekt (dvs jeg aner ikke helt hvor de kommer fra...) Den store rosen er egentlig hvit, men sprayet med glimmermist walnut gold, og tallene er egentlig brune chipboards som er farget med distress "faded jeans" og deretter embosset.

This card is for my husband's birthday. I don't have a gift yet, but the card is now ready... This stamp was one of many great stamps I got for my second place in a contest earlier this fall and I have saved it especially for this card. It's painted with distress. I have used blue bazzill, the pattern paper is form Kaiser Scrapbook, all the white papers have been shaded with cats eye "toffee". I can't remember where the ribbons were bought, the light rose was white but I gave it a dash of glimmermist walnut gold, and the numbers are brown chipboard that has been coloured with distress "faded jeans" and then embossed.torsdag 22. oktober 2009

KOM oppgave 11/kreativt julekort


Oppgave 11 i KOM på skrapping.no var å lage et litt mer kreativt julekort, altså ikke den helt vanlige firkantede formen, gjerne med helt annen form, eller med julete detaljer, alt var lov så lenge det kunne sendes som kort i posten og ikke pakke.
Jeg tok raskt tanken på sukkerstenger, for vi har alltid slike på juletreet her, og jeg hadde fått meg nye spellbinders som var store nok... Stemplene i bakgrunnen er fra stempelglede, ellers er det rød bazzill, hvitt krinklet ark, masse blingswirler som er klippet opp og tilpasset, rosen og knoppene er fra scrappiness, kjøpt i "løsvekt" så jeg aner ikke hvem som har produsert dem.
This challenge at KOM at skrapping.no was to make a different christmascard. Most was allowed, as long as it could be sent as a card by mail. I quickly thought of candy canes, as we use them to decorate our christmas tree. I have also used red bazzill, white crinkled paper, the backgroundstamps are from stempelglede, the bling is from swirles that I have cut and adapted.

Trifoldcard/KOM runde 10Oppgave 10 i Kort O Mania på skrapping.no var å lage et kort med en engel på. Alt ellers var fritt, men det måtte være en engel. Jeg endte opp med å teste ut trifoldkort, de er jo rålekre hos andre så jeg var spent. Har en venninne som har bursdag senere i høst, som også er innmari glad i lilla, så kortet er tiltenkt henne.

This card was made for a challenge at skrapping.no, where the object for the week was to have an angel at the front of the card. Otherwise we were free to use our imagination. I have seen other trifoldcards, that I have found to be drop dead gorgeouss and I really wanted to try it out. I also have a friend who love purple, and her birthday is coming up a bit later this fall, so the card is intended for her.


mandag 19. oktober 2009

Nytt vinetui

Da jeg viste frem det første vinetuiet jeg lagde fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage et til. Jeg fikk tak i nye vinesker på skrappiness og det eneste jeg hadde å gå på fargemessig var at mottakeren liker sort, hvitt og grått. Og han som spurte etter et slikt etui likte rosene og perlene på den første, så jeg tok litt i samme stilen her.


Jeg har noen vinstempler fra Kreativ Hobby, som virkelig kommer til sin rett her.
mandag 12. oktober 2009

Sukkersøtt # 56Jeg fant en super utfordring hos Sukkersøtt.
"Lag et kort med innslag av tekstil/filt. Bånd teller ikke...men kan godt ha det med i tillegg.Vil også å se innslag av søm for hånd/maskin."

Vel her har jeg da valgt Bazzill Bling, filtsnøkrystaller, blonder, bradshjerte og bånd fra Panduro, halvperlene kjøpte jeg i Paris i september, enkle hvite brads for å lukke kortet nederst og perlestavene har jeg laget selv.

Hvit bazzill og mønsterark inni, og der er det håndsydd rundt kanten, det ses best på bilde nr 2. Stempelet inni er fra Stempelglede mener jeg. Utrolig artig utfordring som jeg koste meg masse med! Og jeg tror nok jeg kommer til å titte innom der ofte!fredag 9. oktober 2009

Kort til Lena


Tidlig i dag fikk jeg beskjed om at en venninne jeg satt høyt, døde i natt. Tankene har vært mange og tunge, jeg har tenkt mye på de etterlatte, spesielt datteren hennes som ikke lenger skal få en kos av moren sin, aldri få fortelle om alt det fine hun har opplevd, dele alle opplevelser som kommer i oppveksten. Og jeg trengte å få ut litt følelser. Det resulterte i dette kortet.
Kjære Lena ble bare 29, hun døde så altfor altfor tidlig. Jeg er takknemlig for at jeg fikk gleden av å kjenne henne.
Early this morning I recieved the news that a dear friend had past away. There have been many thoughts about this, especially since she leaves a young dauther that is never again gonna get a hug from her mom, never be able to share all the experiances that comes as one grows up, both good and bad. I had to work through my feelings, and that resulted in this card.


tirsdag 6. oktober 2009

Scrappet vinetuiVi skal i bursdagsfest til søsteren min og en venninne av henne igjen til helgen, og jeg kjenner ikke venninnen hennes så godt, men siden begge feirer fødselsdager med runde tall må vi jo ha med noe til begge. Jeg har snakket litt med syrran for å få vite litt mer om hun som hun feirer sammen med og fikk vite at hun drikker rødvin, og hun har lilla som en av favorittfargene sine. Så jeg fant frem en gaveboks til vin som jeg var så heldig å få av en venninne tidligere i høst som passet perfekt nå. Har pyntet med bazzill i to farger, perleswirler, roser kjøpt hos scrappiness og bånd fra panduro. Ble ganske så fornøyd med resultatet selv og håper dere som titter innom liker den også. Og ikke minst håper jeg mottakeren kommer til å like den. ;-)
My sister is celebrating her birthday this weekend, together with a friend. And although I don't know her friend all that well, I wanted to give her a bit more than just a bottle of wine. So I asked my sister a few questions, found favourite colour to her friend and started scrapping this wine holder.
I've used bazzill that has been cut in 3 cm wide strips. The silkbands at the top, middle and bottom are from Panduro, the roses from scrappiness.no, as are the pearl swirles. All the roses has been sprayed with glimmermist pearl, for shine. So now I just have to wait for the verdict on saturday, to see if the recipient likes it. :D

mandag 5. oktober 2009

Kort til søsteren min


Søsteren min hadde nettopp bursdag og skal feire den sammen med en venninne til helgen. Så kortet er først blitt klart nå. Ikke at søsteren min er noen stor vindrikker, men jeg hadde veldig lyst til å bruke disse nye stemplene fra Kreativ Hobby. Ble veldig fornøyd med dette kortet, føler ark og farger passet veldig godt sammen.


I og med at jeg brukte både rektangel og oval på forsiden byttet jeg på å bruke de på innsiden og baksiden også.

As I've started visiting foreign blogs, and also gotten visits back, I have decided to write a few comments in english as well, in case some one wants to know a bit more about the materials og backgrounds for the cards I've made.


This card is for my sister. She is not really that much of a wine drinker, although she does taste when in good company... I have really wanted to try out these wine stamps, all are from Kreativ Hobby, the roses are from Scrappiness and Panduro. I have used red bazzill and white crinkeled paper.Dette kortet har jeg laget uten noen spesiell grunn. Ser jo at jeg må ta av rammen og sette på ny, for hjørnene ble jeg ikke fornøyd med. Men ellers synes jeg fargene ble fine og endelig føler jeg at jeg begynner å få litt teken på å male med distress refills. Highlights på klærne er satt på i ettertid med gel roller.

Kom oppgave 8/julekort


Oppgave 8 i KOM på scrapping.no var å lage et kort _kun_ av mønsterark. Det viste seg å bli vanskeligere enn jeg trodde. Det eneste som var tillatt i tillegg til selve arkene var lim. Man kunne gjøre hva man ville med arkene, unntatt å bruke farger, stempler eller annet som ikke var lim eller ark. Endte opp med et lite julekort, dette er i størrelse 10 x 15 cm, har stanset ut tags med spellbinders, hjerter og "god jul" med dies fra QK. Og de blå arkene er filt godt med neglefil for å få litt distresset effekt/liv i arkene. Jeg ble selv veldig fornøyd med resultatet og jeg ble kjempeimponert over hva de andre i konkurransen hadde fått til! Kjempeartig oppgave!
Related Posts with Thumbnails