lørdag 22. august 2009

Premie i blogcandy
Jeg var så heldig å komme på 2. plass i blogcandykonkurransen til Tindaloo og i dag fikk jeg en konvolutt fullspekket med flotte stempeltrykk!

Mange av disse har jeg allerede etter første kikk på, tenkt på hvem kan jeg gi til, hva skal jeg ha som pynt rundt og slikt. Jeg ble så glad! Tusen takk Tindaloo!

torsdag 20. august 2009

Sommerfuglkort


Dette kortet laget jeg til Kort O Maniakonkurransen hvor temaet var sommerfugler. En grønnaktig bazzill var grunnlaget, jeg har valgt sommerlige farger på mønsterarket og sommerfuglene. Sommerfuglene er pyntet med smykkeperler i midten og både de, blomstene og tag'en er dynket med glimmermist for litt ekstra skinn.

lørdag 15. august 2009

Høstkort


Dette kortet laget jeg til en konkurranse på scrapping.no. Temaet var høstfarger.

Nytt julekortEt helt enkelt julekort, elsker denne nissen, han ser så god ut. Har malt stempeltrykket med distress, god jul er skrevet med rub ons. Ellers enkelt pyntet, og alt er sprayet med glimmermist pearls for litt ekstra skinn, men det synes ikke så godt på bildet.

torsdag 13. august 2009

BursdagskortMinsten er bedt i bursdag til en kamerat gjennom både barnehagen da de gikk der, og nå hockeylag. Så jeg prøvde å lage et skikkelig guttekort hvor jeg fikk med begge deler. Helst uten at det skulle bli for barnslig... Gutta er jo 7 år nå, og føler seg stoooore...

Hva synes dere som titter innom?

onsdag 12. august 2009

SommerkortDette kortet laget jeg til en konkurranse. Skisser er både utfordrende og vanskelig, jeg har en tendens til å tenke veldig bokstavelig ut i fra skissen. Men kortet ble bra synes jeg. Tenkte samboeren til pappa skulle få dette til bursdagen sin, for hun har bursdag nå i august og jeg liker sommerfølelsen på dette.

2 julekortDet trengs vel ikke så mye mer forklaring. Her er 2 nye julekort. :)søndag 2. august 2009

Babykort

Et vennepar har nettopp fått en liten gutt og jeg måtte jo lage et babykort. Her er forsiden.
Innsiden av kortet. Jeg har lenge hatt lyst til å bruke denne billetten, synes den er så fin, men ikke funnet det rette tilbehøret. Her gikk den fint inn blant både farger og ikke minst med tanke på anledningen.Og baksiden. Det synes ikke så godt med den samme hjerteborden som er brukt på forsiden går igjen her, og standardbakgrunnen min utstanset med samme Spellbindersen som jeg har brukt foran og inni kortet.
.
Related Posts with Thumbnails